Klinik for Shockwave

Workshops om stötvågor i Doha

Workshop om stötvågor Doha

Under helgen hade jag nöjet att besöka Beamed Trading för två fantastiska ESWT-workshops i Doha, med många deltagare under båda dagarna.

Cirka 100 personer deltog i workshopen om ortopediska sjukdomar den första dagen.

Mitt huvudfokus var att ge en omfattande inblick i den grundläggande vetenskapen och begreppen inom stötvåg och EMTT.

Om du kan grunderna kan du skapa mer avancerade protokoll för de kunder som inte passar in i "boxen".

Under dagen hade jag några mycket trevliga samtal med flera deltagare, och det var också ett nöje att ha Dr Aston Ngai från Aspetar närvarande på dagen, som jag uppskattade presentationer från vid ISMST-konferensen i Prag förra året.

Den andra dagen fokuserade jag på mitt favoritämne, urologi, särskilt erektil dysfunktion.

Fokus låg på när vi har valmöjligheterna med ESWT och hur vi kan skapa en mer holistisk behandlingsmiljö för kunden, vilket kommer att skapa en långsiktig effekt av interventionen.

Vi hade några utmärkta diskussioner om förväntningar och hur man skräddarsyr behandlingarna, och jag är säker på att det för många av deltagarna kommer att förändra inställningen till ESWT.

Ayman Samaha och hans team skapade en fantastisk miljö med STORZ MEDICAL AG och Markus för workshopparna, och det var ett absolut nöje att arbeta med dig igen, precis som 2020 i Jordanien.

Och som en betydande bonus hade jag nöjet att träffa en gammal vän, Andreas, som arbetar med Aspetar سبيتار, så det var kul att se dig igen.

Mina nästa resor går till Sverige nästa vecka för ultraljudsutbildning på Västerås sjukhus urologiska klinik, och sedan tillbaka till USA för The Academy of Shockwave Excellence i juli.

Workshop om stötvågor Doha