Klinik for Shockwave

Workshop om stötvågor i Chicago

Förra helgen hade jag förmånen att leda min allra första workshop som klinisk chef för The Academy of Shockwave Excellence i Chicago, och jag måste säga att det var en fantastisk upplevelse! De instruktörer och den personal som jag hade nöjet att arbeta med var enastående, och utan deras hjälp och engagemang skulle workshopen inte ha blivit en sådan rungande framgång.

Deltagarna i workshopen var några av de mest motiverade och engagerade yrkesutövare som jag någonsin har haft nöjet att arbeta med. De var ivriga att lära sig och redo att lägga ner det hårda arbete som krävdes för att förbättra sina färdigheter och kunskaper. Workshopen fokuserade på mycket praktisk stötvågsutbildning, med målet att ge deltagarna färdigheter som de kunde tillämpa direkt när de återvände till sina kliniker på måndag morgon.

Under workshopen betonade vi vikten av att applicera rätt tryck och välja den lämpligaste transmittern för kundens behov. Vi betonade också vikten av att anpassa behandlingens intensitet efter kundens behov, snarare än att pressa dem till det yttersta. Vi uppmuntrade starkt deltagarna att använda sina stötvågsapparater varje dag för att öva och bemästra de färdigheter som de hade lärt sig under workshopen.

Jag ser redan med spänning fram emot nästa workshop, som är planerad att börja den 28 juli i Las Vegas. Jag är övertygad om att denna workshop kommer att bli lika framgångsrik som den förra, och jag ser fram emot att arbeta med en ny grupp motiverade praktiker för att förbättra deras färdigheter och kunskaper. Jag är tacksam för möjligheten att få vara en del av en sådan exceptionell organisation, och jag ser med spänning fram emot framtiden för The Academy of Shockwave Excellence.

Undervisning i Chicago