Klinik for Shockwave

Undervisningsuge i Saudi Arabien

Tilbage i Danmark🇩🇰 og opsummering på en uge i Saudi Arabien som underviser, og et par gode tips til dem der arbejder med shockwave.

11 workshops og træninger med Storz Medical 💪💪
Jeddah, Mekka, Buraidah, Riyadh, Damman

Shockwave er en kunstart der kræver træning og erfaring, for at give gode resultater. Derfor har hovedbudskaberne i denne uge været:

1. Kend dit udstyr og de forskellige transmittere; Det er her, du virkelig kan gøre en stor forskel, særligt med den radierende shockwave.

2. Fokuseret shockwave er et præcisionsværktøj, og derfor er det essentielt at kunne supportere med ultralydsscanning, for at kunne behandle de rette strukturer, på det rigtige tidspunkt.

3. Intensiteten i behandlingen, afhænger af klientens tolerance, og ikke kun den specifikke protokol og intensitet fra et givent studie. Tilpas intensiteten, og øg den undervejs, i klientens tempo. Det giver bedre compliance og resultater.

4. Kombiner fokuseret og radierende shockwave, så det kan supportere en højere kvalitet i genoptræningen. Vi kan skabe mere bevægelighed, mindre smerter og højere livskvalitet, med en simpel holistisk shockwave approach.

Næste måned går turen til både Helsinki og Kuwait, til større workshops og oplæg inden for EMTT og ESWT.