Klinik for Shockwave

Ultralydsscanning af muskuloskeletale problemstillinger

Hyppige problemstillinger vi ser i klinikken, hvor vi benytter ultralydsscanning

I klinikken råder vi over en af de mest  avancerede scannere fra Sonosite til muskuloskeletal ultralydsscanning. Vi kan på kort tid, levere billeder i en klarhed, som ikke er set før, som hjælper med at afdække graden af din problemstilling. Vi har mulighed for at kunne undersøge for om der er ændringer i strukturer, lige vi kan undersøge for eventuel inflammation i sener, led og muskler.

Modsat andre klinikker, som vælger at tage et ekstra gebyr for ultralydsscanning, så er det en del af prisen i klinikken. Det er et af vores vigtigste redskaber i forbindelse med at stille diagnosen på din problemstilling, så vi kan målrette behandling mest effektivt. Og det skal ikke koste dig ekstra, at vi gerne vil det bedste for dig og din skade.

Klient udtalelser

Facts om ultralydsscanning


  • Skader på ligamenter og sener
  • Overrivninger af muskler
  • Betændelses tilstande i sener og slimsække
  • Forkalkninger i sener
  • Irritation omkring knogler
  • Skader på menisken
  • Symptomer på gigt i led
  • Mulige træthedsbrud på overfladiske knogler i ekstremiteterne

En anden fordel ved ultralydsscanning er at man kan scanne med kroppen i bevægelse. Det gør at vi kan arbejde mere funktionelt på briksen, og få et bedre indblik i hvad der præcist sker, i forbindelse med de smerter du får.

 

Ultralydsscanning fungerer ved, at man sender lydbølger (ultralyd) ind i kroppen, som kastes tilbage med et billede (et ekko). Afhængigt af, hvad disse lydbølger rammer, sendes der forskellige signaler (billeder) tilbage. Det er så de billeder vi tolker og bruger til at stille diagnosen ud fra.

I forbindelse med scanningen smøres en gelé på huden på den kropsdel, der skal scannes, hvorefter scanneren bevæges frem og tilbage over det område, der skal scannes. Lydbillederne oversættes derefter til et billede på en skærm, hvorved vi så kan tolke på billederne i forhold til din problemstilling. Dette er ganske ufarligt.

Hos MS Insight scanner vi kun muskulært samt sener og knogler i ekstremiteterne, og ikke i forhold til organer, knuder eller eventuel graviditet.

Ultralydsscanning indgår som en del af behandlingerne og er en standard i forbindelse med fokuseret shockwave og koster ikke ekstra.

Hurtig afklaring
VI scanner ved første behandling
Nyeste udstyr
Vi arbejder kun med nyeste teknologi
Stor erfaring
VI har scannet i mange år

Skal vi kontakte dig?