Klinik for Shockwave

Skæv penis behandling med shockwave

Få reduceret krumningen, øget længde og seksuel funktion

Kort introduktion og forklaring af behandlingen

Afklaring ved scanning

krummerik

Effektiv behandling af skæv penis

Et normalt behandlingsforløb vil normalt bestå af 8-12 behandlinger med højintensiv fokuseret shockwave og EMTT, suppleret med hjemmeøvelser. Behandlingen er uden bivirkninger. I den indledende fase af peyronies, hvor at plak og fibrose ikke er færdigudviklet, har vi en stor mulighed for, at kunne begrænse skaden og arvævsdannelsen signifikant, så problemer undgåes. Når arvævet og fibrosen er dannet, så vil vi skulle arbejde med højere intensiteter og mere avanceret udstyr. Der er forsat gode muligheder for et effektivt og tilfredsstillende resultat. Her vil vi nedbryde plakken, så krumningen igen reduceres. Dette udstyr ses pt ikke andre steder i Danmark, end hos MS Insight.

Michael en del af en international tværfaglig gruppe inden for urologisk shockwave. Hvor han internationalt underviser andre behandlere og specialister, for shockwaveproducenten Storz Medical. Klinikkens protokoller er en videreudvikling af konceptet fra prof. Lars Lund. men med kraftigere udstyr end på OUH, så der ses højere effekt i behandlingen. Michael er medlem af The International Society for Sexual Medicine

Behandling af skæv penis uden bivirkninger

Klinikken er Danmarks førende inden for ultralydsscanning og fokuseret shockwave behandling af skæv penis. Klinikken råder over specialiseret udstyr til præcis behandling af den plak/fibrose “kuglen eller strengen” som du kan mærke, helt uden bivirkninger. Særligt detaljegraden af ultralydsscanningen gør at du helt præcist vil få klarlagt hvilken årsag din krumning har. Hvis du i stedet vælger at få en operation som førstevalg, kan der være risiko for bivirkninger og yderligere rejsningsproblemer. For nuværende har klinikken sammen med Storz Medical i Schweiz, som er de førende inden for shockwave udstyr, igangsat et nyt casestudy på ultralydsscanning i forbindelse med peyronie’s, som viser effekten af shockwave.

Plak i penis

Plack i penis krummerik behandling

Fokuseret shockwave

Fokuseret shockwave krummerik behandling

Behandling ved specialist i urologisk shockwave

Når du møder Michael i klinikken, er du i trygge hænder. Michael har specialiseret sig i fokuseret shockwave behandling til erektil dysfunktion og peyronies sygdom, og er en international anerkendt ekspert og underviser. Derfor kommer der dagligt mænd i alle aldre, fra hele norden til behandling for forskellige typer af peyronies i klinikken. Dette kommer også til udtryk via de meget detaljerede ultralydsscanninger, som foretages første gang du kommer, og som styre behandlingen i hver session. Disse ses ikke andre steder i norden.

Michael hjælper dig i klinikken med fokuseret shockwave behandling til peyronies sygdom, som reducerer din krumning og eventuelle smerter signifikant. Det er uden bivirkninger og øger samtidig rejsningen. Du vil genvinde en del af den tabte længde og manglende fylde i penis, som du muligvis har oplevet i forbindelse med peyronies. Derfor er det IKKE nødvendigt med en ubehagelig operation som førstevalg. Se den korte video herunder, for en kort og simpel forklaring på peyronies og behandling, eller du kan læse mere detaljeret om alt hvad du skal vide om peyronies nederst på siden.

Rådgivning inden behandling

Du kan ringe og få en 10-15 min uforpligtende fortrolig telefonkonsultation med Michael, så du kan høre om hvordan du kan hjælpes med krummerik behandling. Du kan også booke direkte ind til undersøgelse og behandling via vores online system her på siden. Vælg “Førstegangskonsultation urologiske dysfunktioner”, der kan stort set altid findes en tid til undersøgelse/behandling indenfor en uge hvis du er fleksibel.

Klient udtalelser

Bliv kontaktet af specialist

  FAQ om skæv penis

  Når du kommer til den første konsultation, så vil Michael gå i dybden omkring hele problemstillingen, både med fysiske og psykiske indvirkninger. Første konsultation er som følgende.

  1. Der laves en grundig screening af graden af krumningen, fysiske og psykiske sundhedsstilstand og din sygehistorie og evt indvirkning på din rejsningsevne
  2. Vi laver en højkvalitets ultralydsscanning, for at afdække størrelsen på fibrosen/plak (kuglen/strengen du mærker).
  3. Vi afdækker vi dine forventninger til behandlingen, og hvilket niveau vi forventer at kunne rykke dig til, ud fra undersøgelsens resultater.
  4. Avanceret kropssammensætningsmåling og screening af kroppens balancer og sundhedstilstand med Inbody770 system. Læs mere længere nede.
  5. Du modtager første behandling med shockwave og EMTT, såfremt du ønsker at gå igang med behandlingen, her vil du blive instrueret i hjemmeøvelser du skal lave mellem behandlingerne, for at sikre et godt resultat.

  Ved opstart på behandling, kan det være en fordel at medbringe et foto af penis i erigeret tilstand der kan vise krumningens placering. Hvorved at vi bedre kan målrette behandlingen. Ellers har vi også en attrap, så vi kan se helt præcist hvordan penis ser ud, hvis du har det dårligt med at skulle tage et billede.

  Der vil blive gået i dybden, for at sikre at vi kan iværksætte den rette behandlingsstrategi, så du igen får kvalitet i dit sexliv. Behandlingen og undersøgelsen, udføres af en Danmarks førende eksperter inden for urologisk shockwave behandling, Michael, som også er medlem af The International Society for Sexual Medicine.

  Behandlingen med fokuseret shockwave, der også går under navnet ESWT (Ekstracorporel ShockWaveTherapy). Det foregår ved, at højfrekvente lydbølger via et applikationshoved “skydes” ind i fibrosen/plak området. Det gør at man får ændret de biologiske processer omkring selve “kuglen” således at det nedbrydes til en mindre fast form. Det gør at når vi igennem behandlingsforløbet påvirker plakområdet vil få det nedbrudt til mindre stykker, således at krumningen reduceres.

  Processerne der sættes igang kan forstærkes ved terapier som strækøvelser, vakuumterapi og brug af penis traction enheder kan bidrage til at korrigere krumningen eller bøjningen. Dette vil du vil blive vejledt i, når du kommer til behandlingen.

  Særligt de biologiske processer omkring collagen omdannelse, stamcellefrigørelse, cellekommunikation og blodkardannelse, er årsagerne til at vi kan bruge shockwave effektivt til peyronies. Når vi kombinere med EMTT er det grundet at det har en øget generel stimuleringen, som gør at vævet bliver mere elastisk og fleksibelt. Der er ikke andre klinikker som tilbyder denne kombinationsbehandling i Danmark. Når vævet er stift, er det også med til øge krumningen og kan i visse tilfælde resulterer i en forkortelse af penis.

  Selve behandlingen foregår ved, at der smøres en gel på penis hvor at fibrosen sidder, og vi herefter skyder en række impulser ind i vævet, alt efter hvad vi har identificeret på ultralydsscanningen. Behandlingen kan føles som stikken og prikken. Der kan i sjældne tilfælde føles en let ømhed efter behandling. Du kan bruge penis som normalt under hele behandlingsforløbet.

  Behandlingen af Peyronies sigter mod at lindre symptomer, forhindre yderligere progression af tilstanden og forbedre seksuel funktion. Behandlingsmuligheder kan omfatte medicin, terapi, kirurgi eller en kombination af disse. Medicin kan anvendes til at reducere smerte og forhindre yderligere plaque dannelse, disse bruges dog ikke i Danmark.

   

  For at kunne afdække graden af fibrose/plak, er det nødvendigt at lave en ultralydsscanning, det er ikke nok “blot” at mærke efter. Dette sikre også at vi rammer det rette område ved den efterfølgende shockwave behandling. Ultralydsscanning til peyronie´s udbydes kun af enkelte klinikker i Danmark, og derved har Michael stor erfaring og viden omkring afdækning af fibrose/plak i penis. Det kan også identificerer hvorvidt det er bindevævet der er stramt, og det er det som forudsager problemet. Hvis ikke at der laves ultralydsscanning, vil det være meget svært at vælge den specfikke protokol, samt at give en prognose på behandlingsforløbet, og det efterfølgende resultat. Dette hjælper vi dig med at forstå, når vi laver scanningen. Se her lidt eksempler på forskellige størrelser af fibrose i penis.

  Ultralydsscanning peyroniesUltralydsscanning fibrose PeyroniesUltralydsscanning fibrose peyroniesUltralydsscanning fibrose peyronies

  Et normalt behandlingsforløb strækker sig over 8-12 uger, med 1 ugentligt shockwave behandling, hvor vi laver en række impulser med shockwave i området hvor den hårde “kugle/streng” sidder. Vi supplerer med EMTT for at øge elasticiteten i vævet, således der kommer mere “plads” igen. Det gør at vi får hurtigere resulater i klinikken, end ved shockwave alene. Efter behandlingsforløbet kan du forvente en mindre krumning, mindre smerte i området, samt en øget seksuel funktion. Herudover kan der ved fleres stykker af fibrose skulle laves flere behandlinger.

  I klinikken ser Michael også mere komplekse tilfælde som kræver mere tilrettede forløb, som skræddersyes dit behov og intensitet.

  • Det koster 1.200 kroner pr behandling, med shockwave og kombination af EMTT
  • Første undersøgelse koster 2.400 kroner inklusiv ultralydsscanning.
  • Som en af de få kliniker i Danmark og eneste i København, arbejder Michael direkte med Storz Medical i Schweiz. De er den førende producent af udstyr af shockwave til urologiske tilstande, og vi er dermed på forkant med den nyeste forskning og teknologi i klinikken, og råder over specialudstyr til behandling af peyronie´s.

  Peyronies sygdom er en tilstand, der involverer udviklingen af arvæv i penis. Den nøjagtige årsag til Peyronies er stadig ukendt, men det menes at skyldes mikroskopisk vævsskade eller betændelse i det bindevæv, der omgiver de erektile væv i penis. Denne skade kan udløse en unormal helingsreaktion, der fører til dannelsen af plaque eller arvæv i penis.

  Induratio penis plastica kan sammenlignes med en betændelsesligende tilstand, som typisk først viser sig med smerte og ømhed i penis. Det er som oftest mest udtalt ved rejsning under samleje, og kan dermed påvirke ens sexlyst. Det kan også i slemme tilfælde fører til Erektil dysfunktion

  Arvæv i forbindelse med Peyronies refererer til fibrotisk plaque, der udvikler sig i penis. Plaque er et tykt og hårdt arvæv, der dannes under huden i penis. Det kan føles som en stiv eller ujævn klump. Plaquen er ansvarlig for krumningen eller bøjningen af penis under erektionen og kan forårsage smerte og seksuel dysfunktion.

  De typiske symptomer på Peyronies inkluderer en krumning eller bøjning af penis under erektion, arvæv eller plakater under huden, smerter under erektion og vanskeligheder med at opnå eller opretholde en erektion. Krumningen kan variere i grad, fra mild til alvorlig, og den kan være opadrettet, nedadrettet eller til siden. Nogle mænd oplever også tab af penis længde eller omkreds.

  Peyronies sygdom som ikke er medfødt, kan opstå i løbet af livet, hvor at årsagen kan være grundet en Autoimmum reaktion. Som eventuelt kan være udløst af små skader på penis i forbindelse med seksuel aktivitet. Der opstår her fortykkede, ømme knuder i svulmelegemerne, som giver smerter og ubehag. Dog er tilstanden helt ufarlig. I forbindelse med inflammationsfasen, er der mulighed for at kunne reducerer smerterne med shockwave og EMTT, samt muligt at kunne bremse tilstanden.

  Uanset om skævheden er medfødt eller den er kommet senere i livet, så giver lettere skævhed af penis ingen symptomer eller smerte. Skævheden skal udelukkende behandles i de tilfælde, hvor graden af skævhed besværliggør eller umuliggør samleje.

  Tilstanden forløber normalt i to faser:

  1. Den første fase er ofte af et års varighed, og mærkes ved at man får smertefulde rejsninger, mens penis starter med at krumme og blive deform
  2. I anden fase aftager ømheden. Her heler de smertende områder op med rigidt arvæv eller også kaldet plak. Resultatet kan blive en timeglasformet penis i erigeret tilstand eller krumning af penis.

  Tilstanden heler ikke sig selv, og behandling vil påkræves.  Der er studier har vist at, 10 % oplever bedring efter 5-10 år, 40 % oplever tilstanden som stabil og 50 % oplever forværring med tiden

  Medfødt betydende krumning af penis er relativt sjældent, og rammer under 1 % af alle mænd.

  Derimod er Induratio penis plastica ikke usædvanlig. Forekomsten stiger med alderen, og rammer op mod 13 % af den mandlige befolkning i forskellige grader. Ikke alle oplever gener ved det og det er sjældent, at tilstanden er så udtalt, at et samleje med en partner bliver vanskeligt at gennemføre.

  Som ikke invasiv behandling er shockwave den mest effektive. Men ved slemme tilfælde er kirurgi er foreløbig den mest effektive behandling, og 50-75 % af krumningerne vil blive korrigeret på en tilfredsstillende måde. Der skal dog gå mindst et år fra krumningsprocessen er afsluttet, til der tilbydes operation. I klinikken ser Michael mange klienter, som allerede er blevet opereret, uden at have fået det ønskede resultatet. Her ser vi en forbedring af tilstanden med shockwave efterfølgende.

  Peyronies kan diagnosticeres gennem en fysisk undersøgelse af penis og en vurdering af symptomerne. Man vil typisk undersøge penis i oprejst tilstand for at vurdere krumningens grad og lokaliseringen af plaque eller arvæv. Derudover kan der anmode om yderligere tests som ultralyd eller røntgen for at bekræfte diagnosen og evaluere graden af krumning. Hos MS Insight er ultralydsscanning den første undersøgelse der foretages, da det giver det bedste indblik i vævets påvirkning.

  For at kunne give dig endnu mere indsigt i din sundhedstilstand, og se om der er risikofaktorer i forhold til din almene sundhed, tilbydes en avanceret analyse ved første behandling med en InBody770.

  InBody 770 er en avanceret kropsanalysemaskine, der anvendes til at måle kroppens sammensætning, muskelmasse, fedtprocent og meget mere. Denne maskine er i stand til at give nøjagtige og detaljerede målinger, hvilket gør den velegnet til analyser som supplement til behandling. Det kan give en øget kvalificering om hvilken respons der kan forventes på shockwave behandling, i forhold til kroppens sundhedstilstand.

  Den kan også hjælpe med at spore fremskridt i træning og kostændringer. Derfor tilbyder jeg også at du kan få lavet nye målinger i forbindelse med eventuelle opfølgende behandligner efter det indlende forløb. Så kan du se hvilken effekt dine ændringer i livstilen har på din generelle sundhed, som påvirker resultaterne med shockwave.

  En mands penis er i mange tilfælde kilden til hans selvværd, og hvem han er. Hvis hans selvbillede eroderer, og han føler, han ikke har nogen større værdi på den, han er, eller det han kan præstere fordi at penis ikke ser ud som tidligere eller kan det samme, så kan det føre til en lang række forskellige psykologiske problemstillinger. Det kan komme til udtryk som skam og præstationsangst og i de svære tilfælde depression og stress.

  Når selvværdet forsvinder, og han føler sig mindreværdig, så vil lysten til sex og i de sværeste tilfælde evnen til sex kunne forsvinde for ham. Det vil kun skabe en yderligere nedadgående spiral, som påvirker selvbilledet og den sexuelle funktion yderligere. Det vil for ham skulle håndteres, for at han igen kan få en succesfuld sexuel funktionsevne.

  Her hjælper Michael dig også omkring de psykologiske påvirkning, som følge af tilstanden.

  Peyronies kan være en alvorlig tilstand, der kan have betydelige fysiske og følelsesmæssige konsekvenser. Ud over fysiske symptomer som krumning og smerte under erektion kan Peyronies også påvirke selvværd, selvtillid og seksuel funktion. Mænd kan opleve angst, stress og forringet seksuel tilfredshed. Det er vigtigt at søge hjælp for at få en korrekt diagnose og behandlingsmuligheder. I MS Insight laver vi en grundig undersøgelse og hjælper dig med både fysisk behandling, og vejledning på den mentale front, så du er tryg ved situationen.

  Peyronies kan variere i sværhedsgrad, og nogle milde tilfælde kan forbedres eller aftage over tid uden specifik behandling. Imidlertid er det vigtigt at bemærke, at Peyronies normalt ikke går væk af sig selv, og behandling kan være nødvendig for at lindre symptomer og forhindre yderligere progression. Dog ved vi fra studierne at vi har det største åbne vindue for at kunne gøre en behandlingsforskel inden for de første 15 måneder fra de første symptomer.

  Det anbefales at konsultere en læge eller specialist for at vurdere situationen og anbefale passende behandlingsmuligheder.

  Peyronies kan i nogle tilfælde påvirke evnen til at opnå eller opretholde en erektion, hvilket kan føre til impotens eller erektil dysfunktion. Risikoen for impotens varierer og afhænger af faktorer som sværhedsgraden af krumningen, tilstedeværelsen af smerte og eventuel indvirkning på blodgennemstrømningen i penis. Det er vigtigt at tale med en læge for at evaluere og diskutere behandlingsmuligheder, der kan forbedre seksuel funktion.

  Kan Peyronies forværres over tid? Peyronies kan variere i progression og forløb. Hos nogle mennesker kan tilstanden forværres over tid med øget krumning eller udvikling af yderligere plaque. Hos andre kan tilstanden forblive stabil eller endda forbedres over tid. Det er vigtigt at overvåge tilstanden nøje og søge behandling, hvis symptomerne forværres eller påvirker livskvaliteten. Tidlig intervention og behandling kan hjælpe med at minimere progressionen af Peyronies.

  Peyronies kan påvirke seksuelt samleje ved at forårsage smerte eller ubehag under erektion samt vanskeligheder med penetration på grund af krumning eller bøjning af penis. Dette kan resultere i fysiske og følelsesmæssige udfordringer for både den person, der har Peyronies, og deres partner. Kommunikation og åbenhed med ens partner samt søgning af støtte og rådgivning fra sundhedspersonale kan hjælpe med at håndtere disse udfordringer og opretholde et sundt og tilfredsstillende seksualliv.

  Ja, Peyronies kan forårsage smerte, især under erektion. Smerten kan variere i intensitet og kan skyldes både den fysiske tilstand i penis og de følelsesmæssige og psykologiske konsekvenser af at have Peyronies. Smerten kan have indflydelse på seksuel funktion, livskvalitet og følelsesmæssig trivsel. Det er vigtigt at tale med en læge om smertelindring og behandlingsmuligheder.

  Personlig behandling
  Du modtager altid personlig behandling
  Kort ventetid
  Vi giver hurtig adgang til behandling
  Stor erfaring
  Vores behandlere har mange års erfaring