Klinik for Shockwave

Shockwave/EMTT-utbildning i Sverige och Norge

Utbildning i Sverige och Norge med två intensiva workshops i stötvåg och EMTT med Medema Physio AB och STORZ MEDICAL AG. Vad observerade jag?

Shockwave är en konstform som kräver mycket utbildning och praktisk erfarenhet.

Du måste känna till vetenskapen, men att lära sig all vetenskap garanterar inte att du vet hur du ska tillämpa den. Därför är det rimligt att kliniker engagerar sig i mer praktisk utbildning i allmänhet.

Det är därför det är ett nöje att anordna workshops som denna, med utmärkta interaktioner och frågor från publiken. Det får mig att le i slutet av dagen.

Så vad gjorde vi?
✅ Indikationer och kontraindikationer vid användning av ESWT/EMTT
✅ När ska utrustningen användas med hjälp av ett enkelt protokoll
✅ De fysiska principerna för varje teknik
✅ Vad grundforskning inom ESWT och EMTT visar
✅ Hög nivå av praktisk tillämpning

Tack till Helena, Helena, Thomas, Katarina och resten av teamet för att ni har skapat en sådan utmärkt plats för mig att undervisa på båda platserna. Och Ai Phi Thuy Ho och Kasper Sass Kierkegaard för att de var en stor del av utställningen om praktisk tillämpning i Norge.

Jag kommer nu under de kommande två dagarna att delta i ESSM School of Sexual Medicine-konferensen i Rotterdam med Sandra och Markus, med fokus på erektil dysfunktion, Peyronies och mycket mer. Jag ser fram emot bra diskussioner och presentationer.

Undervisning i Sverige och Norge