Klinik for Shockwave

 

Behandling af seksuelle dysfunktioner

Hver dag hjælper Michael mange mænd i forskellige aldre, med forskellige typer af seksuelle dysfunktioner i trygge og afslappede rammer i vores klinik i København med shockwave og EMTT. Derfor besidder Michael en stor erfaringen inden for området, og er klar til at hjælpe dig. På denne side kan du få et overblik over de urologiske problemstillinger der arbejdes med i klinikken.

Vores fokus er at du igen får en høj livskvalitet, og en forståelse for din problemstilling, og hvordan du kommer videre. Vi tilbyder alle en 10-15 min uforpligtende og gratis telefonkonsultation, så du kan blive klogere på dig selv, og hvordan at vi kan hjælpe dig videre. Du kan enten ringe direkte eller sende os en besked via kontaktformularen, og så ringer vi dig op.

Martin, 60 år oplevelse med shockwave behandling

På trods af regelmæssig motion, sund kost og et fortsat aktivt sexliv, har jeg op igennem halvtreds års alderen oplevet en gradvis forringelse af evnen til ordentlig og vedvarende rejsning. Ja, i virkeligheden begyndte den proces nok endnu tidligere.

Piller har jeg aldrig rigtigt brudt mig om, og selvom der her opnås en nem og effektiv korttidseffekt. Jeg blev nysgerrig, da jeg læste om Michael og MS Insight. Jeg tog testen og gav mig selv en fødselsdagsgave ved at købe, hvad der i mit tilfælde var 6 anbefalede behandlinger.

Man vænner sig hurtigt til den formløse og på ingen måde smertefulde behandling med shockwavebehandling af mellemkødet og penis. Behandlingen gør ikke ondt, og man vænner sig hurtigt til at slappe af med de ”prikkende” bølger fra shockwavemaskinen.

Kan man overbevise sig selv om, at der ikke er den store forskel på at åbne munden og at smide bukserne i enerum med sin behandler. Så er oplevelsen på niveau med en tandrensning. Michael er meget ordentlig og har hver gang håndteret behandlingerne af mig, og samværet i enerum på en god og afslappet facon.

Efter mine 6 behandlinger oplevede jeg en mærkbar forandring af både evne til at få og hyppigheden af at have en naturlig god rejsning. Hyggeligt, når man vågner om morgenen, og dejligt når man er sammen med sin kæreste.

Selvom det ikke er billigt, har det været pengene værd for mig og jeg kan godt finde på at gå igen om 5 eller 10 år, hvis jeg senere mister det niveau, som jeg nu har fået igen.

Klient udtalelser

Om MS Insight

Klinikken er en privat klinik der tilbyder et alternativ behandlings setup til det offentlige system med shockwave til urologiske problemstillinger. Michael som ejer og foreanstalter behandlingen i klinikken, er specialist i shockwave og ligeledes medlem af det International Society for Sexual Medicine.

Michael er udover sit virke som behandler i klinikken, også underviser både nationalt og internationalt inden or shockwave og arbejder sammen med den store shockwave producent Storz Medical.

 

 

Skal vi kontakte dig?

  Behandling uden bivirkninger
  Det er ufarligt at modtage behandling med Shockwave og EMTT
  Diskret behandling
  Vi tilbyder trygge og behagelig rammer til behandling
  Specialiseret behandling
  Vi tilbyder unik kombinationsbehandling som eneste i Danmark