Klinik for Shockwave

Rejsningsproblemer naturmedicin, er der andre muligheder?

Få effektiv shockwavebehandling til rejsningsproblemer i tryg atmosfære

Effektiv shockwave behandling mod rejsningsproblemer

Der findes mange forskellige typer af naturmedicin til rejsningsproblemer. Det kan bruges som et supplement til fokuseret shockwave og EMTT ved rejsningsproblemer, som klinikken tilbyder. Ved behandlingen dannes der nye blodkar i penis, samt nerver og muskler bliver stimuleret så der kommer mere power på rejsningen. Det reducerer ligeledes kalk- og fedtaflejrninger i svulmelegemet, som kan give dig begrænsninger. Naturmedicin som gingsing, bispehue og granatæble kan være med til at øge rejsningen, men der mangler stadig valide studier på det.

En behandlingsform som giver dig høj selvtillid, en god og mere hård rejsning, samt en øget holdbarhed. Og så putter vi pillerne mod impotens, tilbage i skuffen i forbindelse med behandlingen. Når du kommer vil du blive grundigt ultralydsscannet, for at undersøge kvaliteten af dine svulmelegemer, blodkar og gennemstrømning. Klinikken er den eneste i Danmark der laver så omfangsrig og detaljeret ultralydsscanning ved rejsningsproblemer, for at sikre dig en effektiv behandling. Nederst her på siden er der samlet en stor mængde af information, der deltaljeret forklarer rejsningsproblemer, behandlingen og priser.

Ultralydsscanning rejsningsprobelmer
Rejsningsproblemer naturmedicin behandling shockwave

Behandling og undersøgelse for impotens ved specialist i øjenhøjde

Når du møder Michael i klinikken, er du i trygge hænder. Han har specialiseret sig i fokuseret shockwave behandling til erektil dysfunktion og peyronies sygdom og er medlem af The International Society for Sexual Medicine. Han behandler dagligt mange mænd i alle aldersgrupper, med udfordringer på potensen. Derfor har han en meget stor specialviden, forståelse og erfaring på området, som ikke ses andre steder. Og det bedste er, at det er uden bivirkninger, og pillerne ikke er den eneste løsning.

Ved siden af behandlingen i klinikken, er Michael en del af en tværfaglig gruppe inden for shockwave til rejsningsproblemer og peyronies sygdom med prof. Lars Lund, fra odense universitetshospital.  Ligeledes underviser Michael andre behandlere og specialister i shockwave behandling internationalt og i Danmark for producenten Storz Medical

Behandlingen har 3 elementer/faser

 1. Undersøgelse/afklaring, samtale og ultralydsscanning
 2. Behandling med shockwave og EMTT, 6-12 behandlinger
 3. Bækkenbundstræning og livsstil

Få en uforpligtende telefonsamtale i forbindelse med rejsningsproblemer

Du kan ringe og få en uforpligtende fortrolig telefonkonsultation med Michael, så du kan høre om hvordan du kan hjælpes. Du kan også booke direkte ind til undersøgelse og behandling, via onlinesystemet her på siden. Der kan stort set altid findes en tid til undersøgelse/behandling indenfor kort tid, hvis du er fleksibel med din kalender. Du kan også tage test for rejsningsproblemer herunder.

Hør Mads fortælle om hans rejse

Du er ikke alene

FAQ om rejsningsproblemer

 1. Ved første undersøgelse laves en grundig screening af graden af dit rejsningsproblem, fysiske og psykiske sundhedsstilstand. Vi taler om det åbent om det og eventuelle livsstilsproblematikker.
 2. Michael afdækker sammen om det er konstant fravær af rejsning, eller det er mere situationsbestemt (psykiske faktorer). Vi anbefaler at du har din læge med i forløbet, da vi skal sikre at alle blodværdier og evt følgesygdomme er under kontrol
 3. Han laver en ultralydsscanning af penis og bækkenbunden.
 4. Du bliver vejledt i hvilken træning for bækkenbunden du skal gå i gang med.
 5. Vi laver sammen en forventningsafstemning for behandlingen, og hvilket niveau vi forventer at kunne rykke dig til, ud fra undersøgelsens resultater.
 6. Du modtager første behandling med shockwave og EMTT.
 7. Dit forløb planlægges

Der vil blive gået i dybden, for at sikre at vi kan iværksætte den rette behandlingsstrategi, så du igen får kvalitet i dit sexliv. Hvis der er behov for justeringer omkring kost og livsstil, så bruger vi eksterne partnere.

Ved den første undersøgelse vil vi lave en ultralydsscanning af både din penis og din bækkenbund, for at kunne målrette behandlingen til dit behov. Der undersøges følgende:

 1. Blodgennemstrømning i de 2 arterier i svulmelegemet
 2. Er der kalk, fedt eller plak i svulmelegemet?
 3. Muskler i bækkenbunden som kan indikerer om der er balance i hormomsystemet.
 4. Din kontrol over bækkenbundens muskler.

Klinikken råder over det nyeste og mest avancerede ultralydsscanningsudstyr fra Sonosite, med prober der er målrettet overfladiske strukturer og kar. Klinikken er også en af de få i Danmark, som tilbyder så omfangsrig ultralydsscanning ved rejsningsproblemer, og har derved en stor erfaring i at omstille billederne, til konkret behandlingsplan.

 • Ved brugen af shockwave dannes der nye små blodkar i penis og renser for “snavs” i i svulmelegmerne. Mellemgulvets nerver, muskler og blodkar stimuleres ligeledes, hvilket giver dig en kraftigere og bedre rejsning igen. Helt uden ubehagelig bivirkninger, som ses ved andre behandlinger.
 • Et behandlingsforløb er består derfor af 6 eller 12 behandlinger, hvor 85 % af vores klienter oplever en bedre og mere kraftfuld rejsning. Antal behandlinger tager udgangspunkt i graden af din rejsningsproblematik, samt dit indtag af medicin og din livsstil.
 • Vi klarlægger hvad der er de udløsende faktorer for dig, første gang du kommer i klinikken til undersøgelse. Seneste forskning og erfaringer fra vores tyske kollegaer viser, det det kan anbefales at supplere med et ekstra forløb efter 6 måneder. Dette har vist sig at give en mere længerevarende effekt (flere år, på det opnåede niveau).
 • En enkeltstående behandling med shockwave i kombination med EMTT koster 1.200 kr. Som de eneste i Danmark arbejder vi med kombinationen af Shockwave og EMTT , hvor vi ser en højere effekt, end shockwave alene.
 • Ved første konsultation kan du vælge om du kun vil have samtale og undersøgelse, som koster 1.400 kroner (uden behandling) eller gå igang med det samme.
 • Hvis du vil se en gennemgang af forskellige studier, så kan du se dem her: Studier på ED

 • Behandlingen af rejsningsproblemer (Erektil dysfunktion) med fokuseret shockwave foregår ved, at mellemkødet og skaftet af penis behandles med shockwave. Her vil lydbølgerne øge blodgennemstrømningen, og dannelsen af nye blodkar, ligesom de nedbryder evt tilkalkninger og ophobninger af kolesterol i svulmelegmener. Det løsner op for spændt muskulatur, så der igen kommer god blodgemmenstrømning til penis fra bækkenbunden.
 • Selve shockwave-behandlingen varer ca 15-20 minutter, ud fra de forskningsbaserede protokoller, og det udstyr klinikken råder over, som er det nyeste tilgængelige.
 • Behandlingen er smertefri for dig, og kan ikke sammenlignes med hvis du tidligere har fået det i eksempelvis en skulder. Du mærker kun en let prikken. Du er selvfølgelig velkommen til at tage din partner med til behandlingen, hvis det giver mere tryghed for dig.
 • Der er ingen risiko og bivirkninger ved behandlingen. Du vil også kunne have seksuel aktivitet som vanligt igennem behandlingsforløbet. Dog kan det påvirke positivt i forhold til blærekontrollen, samt kvaliteten i manglende sædafgang.

Vi har også muligheden for at kunne kombinere shockwave behandlingen med den helt nye EMTT teknologi, som giver en øget stimuli på nervesystemet og elasticitet i vævet i bækkenbunden, samt en øget frigivelse af vækstfaktorer, og andre byggesten til øget cellekvalitet. Derfor får vi stimuleret et bredere område end ved shockwave alene.

Ved denne kombination, ses en kraftiger effekt end ved shockwave alene. Dette bakkes også op af vores klienter der tidligere har modtaget shockwave som standalone. Vi forventer at denne kombination vil blive standarden for behandling af erektil dysfunktion i fremtiden.

Vi er den eneste klinik i Danmark som tilbyder denne innovative kombinationsbehandling, hvilket vil give dig et bedre resultat og kraftigere rejsning.

Efter operation for prostatacancer er det hyppigt at se kraftige rejsningsproblemer. Normalt vil kirurgen søge at bevarer den ene af de 2 nerver som løber langs prostata, som har indvirkning på rejsningsevnen. Såfremt nerven er bevaret, vil vi med shockwave kunne øge rejsningsevnen, om muligt i en kombination med piller. Således vil du kunne bibeholde den seksuelle aktivitet og en god rejsning. Dog er det vigtigt at komme hurtigt efter operationen, da der er et åbent vindue de første 6 måneder efter operationen til at stimulere nervevævet.

Der er mange forskellige årsager til rejsningsproblemer hos mænd, udover alder. Klinikken hjælper dig ved første undersøgelse til at forstå hvorfor du har fået din rejsningsproblematik. Herunder er der de hyppigste der ses

 • Diabetes
 • Overvægt
 • Forskellige typer af medicin (kolesterol, insulin, blodtryksregulerende som de hyppigste)
 • Fysisk inaktivitet
 • Alkohol/rygning
 • Stress / manglende søvn
 • Brug af steroider.
 • Efter prostata operation, grundet nervebeskadigelse
 • Spændte muskler i bækkenbund grundet hyppig cykeltræning

Generelt vil en eller anden grad af rejsningsproblematik ramme ca. 50 % af alle mænd over 50 år, og stiger i takt med alderen herfra. Men der er også mange unge i alderen 20 til 40 som lider af rejsningsproblemer, og den gruppe står for ca 30 % af dem klinikken hjælper. Så det er ikke kun et spørgsmål om “høj” alder.

En af de seneste behandlings muligheder for impotens er med fokuseret shockwave, som bruges i klinikken hos MS Insight.

 

 • Fysisk aktivitet
 • Vacum pumpe
 • Shockwave/EMTT
 • Injektioner
 • Operation ( med indsættelse af pumpe)

“På trods af regelmæssig motion, sund kost og et fortsat aktivt sexliv, har jeg op igennem halvtreds års alderen oplevet en gradvis forringelse af evnen til ordentlig og vedvarende rejsning. Ja, i virkeligheden begyndte den proces nok endnu tidligere.

Piller har jeg aldrig rigtigt brudt mig om, og selvom der her opnås en nem og effektiv korttidseffekt. Jeg blev nysgerrig, da jeg læste om Michael og MS Insight. Jeg tog testen og gav mig selv en fødselsdagsgave ved at købe, hvad der i mit tilfælde var 6 anbefalede behandlinger.

Man vænner sig hurtigt til den formløse og på ingen måde smertefulde behandling med shockwavebehandling af mellemkødet og penis. Behandlingen gør ikke ondt, og man vænner sig hurtigt til at slappe af med de ”prikkende” bølger fra shockwavemaskinen.

Kan man overbevise sig selv om, at der ikke er den store forskel på at åbne munden og at smide bukserne i enerum med sin behandler. Så er oplevelsen på niveau med en tandrensning. Michael er meget ordentlig og har hver gang håndteret behandlingerne af mig, og samværet i enerum på en god og afslappet facon.

Efter mine 6 behandlinger oplevede jeg en mærkbar forandring af både evne til at få og hyppigheden af at have en naturlig god rejsning. Hyggeligt, når man vågner om morgenen, og dejligt når man er sammen med sin kæreste.

Selvom det ikke er billigt, har det været pengene værd for mig og jeg kan godt finde på at gå igen om 5 eller 10 år, hvis jeg senere mister det niveau, som jeg nu har fået igen.”

Bliv kontaktet af en specialist