Klinik for Shockwave

Projekt Sexus

Projekt Sexus og rejsningsproblemer

Projekt sexus viste at små 27 % af danske mænd har problemer med rejsningen, er du eller din partner en af dem? Vi skal ihverfald starte med at kunne tale om det.
 
I forbindelse med den store undersøgelse "Sex i Danmark" der udkom for 2 år siden, har man afdækket danskernes seksuelle sundhed. En af kapitlerne omhandler seksuelle dysfunktioner og potentielt udredningskrævende/behandlingskrævende erektil dysfunktion (ED). Som vi behandler i klinikken med shockwave, med stor succes.
 
Da vi arbejder med meget personlige oplysninger og det er et "lavt" antal deltagere i undersøgelsen, må man også forvente en del mørketal, så det reelle omfang kan være større. Vi fremhæver lige en enkelt af graferne i forhold til rejsningsbesvær her.
 
Blandt 21.394 mandlige respondenter, som oplyste, at de havde haft sex og forsøgt at penetrere deres ægtefælle, faste partner eller kæreste inden for de seneste fire uger, havde 27,2% en samlet IIEF-5-score (screeningsredskab til ED) på 21 eller lavere.
 
Denne andel på 27,2% opfylder således kriteriet for at have potentielt udredningskrævende rejsningsbesvær.
Der er mange muligheder for at kunne tage hånd om rejsningsproblemer, noget af det kunne være følgende
  • Ændre kostvaner
  • Ændring af rygevaner
  • Ændring af alkohol indtag
  • Få mere motion
  • Tale om problemet

Meget af det handler om vores livsstil, derfor er det altid det vigtigste at få afdækket, inden du eventuel kaster dig ud i forskellige former for potenspiller eller anden behandling.

I klinikken kan vi hjælpe dig med at få livsstilen på rette køl gennem grundig vejledning. Samtidig har vi også muligheden for at kunne tilbyde behandling med shockwave.

Hvis du vil se om du potentielt har rejsningsproblemer, så har vi en test her, du kan udfylde, helt anonymt

erektil dysfunktion projekt sexus
erektil dysfunktion projekt sexus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *