Klinik for Shockwave

Priser og handelsbetingelser

Privat klinik uden for det offentlige, dvs du ikke kan bruge din henvisning i klinikken. Vi er specialister i shockwave og tilbyder løsninger som ikke findes andre steder i privat eller offentligt regi. Priser pr 1. Januar 2022

Du kan betale med mobilepay eller kontant i klinikken, vi modtager ikke betalingskort, og alt behandling afregnes efter endt behandling. Der gives ikke kredit. Forudbetalte forløb i forbindelse med pakkeløsning eller rabat, refunderes ikke hvis forløbet ikke fuldføres.

Afbud skal ske senest kl. 18:00 dagen før. Ved for sent afbud/udeblivelse opkræves fuldt pris af konsultationen. Afbud kan kun ske via bookingsystemet eller til michael@msinsight.dk, Afbud via telefonsvarer accepteres ikke.

Vi er en privat klinik der levere specialiserede behandlingsløsninger uden tilskud fra den offentlige sygesikring eller dit forsikringsselskab.

Du står selv for eventuelle indberetninger til forsikringsselskab, og der garanteres ikke for dækning af specialiserede løsninger.

Forudbetalte forløb i forbindelse med pakkeløsning eller rabat, refunderes ikke hvis forløbet ikke fuldføres. Forløb skal fuldføres inden for 6 måneder.

Workshop/undervisning i Danmark fra 8.000 kr.

Undervisning pr. time i klinikken på Amager fra 1.200 kr.

Undervisning/foredrag tillægges moms.