Klinik for Shockwave

Michael’s Vision

Er at være et internationalt fyrtårn inden for shockwave og EMTT behandling, som udbygger og skubber grænserne for hvad der kan opnåes med kombinationsbehandlinger til komplekse problemstillinger i kroppen inden for ortopædiske og urologiske indikationer.

Derfor er der et højt fokus på kvalitet og udvikling af behandlingsmetoderne i hverdagen, og gennem et stærkt netværk af internationale samarbejdspartnere. Og løsningerne der ses i klinikken, ses ikke andre steder i Danmark, end de klinikker hvor Michael har undervist.

Missionen

Fokus er at du kan få, og opretholde en høj livskvalitet gennem effektiv specialiseret behandling.

Høj kvalitet
Der sætter fokus på dine mål, når vi planlægger din behandling sammen, uanset hvad de må være.

Klienten i fokus
Sikre dig professionel og effektiv behandling i klinikken, samtidig med at du uddannes til at tage hånd om din situation. På den måde bliver du en aktiv medspiller i behandlingsforløbet og dit fremtidige helbred.

Professionel Service
Eksperternes ekspert inden for shockwave, som arbejder aktivt med uddannelse af andre behandlere i hele verden.

Om Klinikken

Klinikken åbnet i 2016 og er en privat klinik der tilbyder hurtig adgang til specialiseret behandling med shockwave, EMTT og laserterapi, støttet med ultralydsscanning.

Derfor tages der ikke i mod henvisning fra din læge, og der er fuld egenbetaling ved behandling. Til gengæld, så er ventetiden markant lavere, end i det offentlige sundhedssystem, og du får specifikke løsninger tilpasset dine behov.

Michael som ejer klinikken er specialist i shockwave behandling til urologiske dysfunktioner og komplekse kroniske problematikker i muskler og led. Han er en international anerkendt ekspert, som rådgiver mange virksomheder, læger og specialister verden over inden for shockwave og EMTT teknologien.

Klinikken fungerer som referencecenter for shockwave producenten Storz Medical, som har base i Schweiz. Dette gør at klinikken altid har det sidste nye udstyr. amt at klinikkens ejer Michael er med foranstalte workshops for læger, specialister og fysioterapeuter inden for de forskellige behandlingsområder med shockwave teknologien i hele verden.

Michael er også kendt fra bogen “Overgangen mænd ikke taler om” af Manu Sareen, hvor at han bidrager som ekspert på rejsningsproblemer og dokumentaren “Tilbage på Sporet” med Birger Kjærby omkring Stroke og følgende rejsningsproblemer.

Michael er ligedeles reference og underviser for danske Secma Medical og amerikanske Kinas Medical. Og sidst men ikke mindst er han Clinical Director for the Academy of Shockwave Excellence i USA.

 

Mød Michael

Michael Strøm

Michael Strøm

Shockwavespecialist & Sexolog

Michael er en international anerkendt ekspert og underviser i shockwave, til behandling af urologiske og komplekse problemstillinger i kroppen. Han sætter fokus på at du får den bedste behandlingsløsning, for at du igen får høj livskvalitet. Hertil bliver det hele udført i et holistisk perspektiv, hvor der er fokus på sammenhæng mellem årsag, funktion og smerte.

Læs mere