Klinik for Shockwave

Michael’s Vision

Er at være en privat klinik der er under en konstant udvikling, for at sikre de bedst mulige behandlingsløsninger inden for kroniske muskulære problemstillinger og seksuelle dysfunktioner i København

Missionen

Fokus er at du kan få, og opretholde en høj livskvalitet gennem effektiv behandling.

Høj kvalitet

Der sætter fokus på dit mål, når vi planlægger din behandling sammen, uanset hvad de må være.

Klienten i fokus

Sikre dig professionel og effektiv behandling i klinikken, samtidig med at du uddannes til at tage hånd om din situation. På den måde bliver du en aktiv medspiller i behandlingsforløbet og dit fremtidige helbred.

Professionel Service

Førende specialist inden for shockwave, og arbejder aktivt med uddannelse af andre behandlere, både nationalt og internationalt

Om Klinikken

Klinikken er en privat klinik der tilbyder et alternativ behandlings setup til det offentlige system med shockwave, EMTT og laserterapi. Derfor tages der ikke i mod henvisning fra din læge, og der er fuld egenbetaling ved behandling.

Michael som ejer klinikken er manuel tereapuet og specialist i shockwave behandling af akutte og kroniske skader. Sideløbende har han specialiseret sig i behandling af erektil dysfunktion og peyronies, som nu er et primær område for klinikkens daglige virke.

Klinikken fungerer som referencecenter for shockwave producenten Storz Medical, som har base i Schweiz. Dette gør at klinikken altid har det sidste nye udstyr, samt at klinikkens ejer Michael  er med foranstalte workshops for læger og fysioterapeuter inden for de forskellige behandlingsområder med shockwaveteknologien.

Klinikken arbejder tæt sammen med Danske Secma medical,i forhold til undervisning af danske behandlere inden for shockwave og laserterapi.

 

Mød Michael

Michael Strøm

Michael Strøm

Shockwavespecialist

Michael har et brændende ønske om at gøre en forskel for dig som klient. Gennem kurser og specialuddannelser har han specialiseret sig i shockwave behandling til komplekse problemstillinger. Hertil bliver det hele udført i et holistisk perspektiv, hvor der er fokus på sammenhæng mellem årsag, funktion og smerte.

Læs mere