Klinik for Shockwave

Martins berättelse om stötvågsbehandling mot erektil dysfunktion

erektil dysfunktion

Varje dag hjälper vi kunder på kliniken med behandling av erektil dysfunktion, även känt som erektil dysfunktion. Här har vår klient Martin skrivit om sin erfarenhet av stötvågsbehandling på kliniken.

Martin, advokat (60 år):

“Trots regelbunden motion, en hälsosam kost och ett fortsatt aktivt sexliv har jag under hela mitt femtiotal upplevt en gradvis försämring av min förmåga att få en ordentlig och ihållande erektion. I själva verket började den processen förmodligen ännu tidigare.

Jag har aldrig riktigt gillat piller, även om de ger en enkel och effektiv kortsiktig effekt. Jag blev nyfiken när jag läste om Michael och MS Insight. Jag gjorde testet och gav mig själv en födelsedagspresent genom att köpa vad som i mitt fall var 6 rekommenderade behandlingar.

Du vänjer dig snabbt vid den formlösa och helt smärtfria stötvågsbehandlingen av perineum och penis. Behandlingen är smärtfri och du vänjer dig snabbt vid att slappna av med de “stickande” vågorna från stötvågsmaskinen.

Kan du övertyga dig själv om att det inte är någon större skillnad mellan att öppna munnen och dra ner byxorna när du pratar privat med din terapeut? Då är upplevelsen i nivå med en tandrengöring. Michael är mycket ordningsam och har alltid hanterat mina behandlingar och den enskilda tiden på ett bra och avslappnat sätt.

Efter mina 6 behandlingar upplevde jag en märkbar förändring i både förmågan och frekvensen av att ha en naturligt bra erektion. Mysigt när du vaknar på morgonen och trevligt när du är med din flickvän.

Även om det inte är billigt har det varit värt pengarna för mig och jag kanske åker igen om 5 eller 10 år om jag senare tappar den nivå som jag nu har återfått.”