Klinik for Shockwave

Lärarvecka i Saudiarabien

Tillbaka till Danmark🇩🇰 och en sammanfattning av en vecka i Saudiarabien som utbildare och några tips för dem som arbetar med shockwave.

11 workshops och utbildningar med Storz Medical 💪💪
Jeddah, Mecka, Buraidah, Riyadh, Damman

Shockwave är en konstform som kräver utbildning och erfarenhet för att ge bra resultat. Det är därför de viktigaste budskapen denna vecka har varit:

1. Känn till din utrustning och de olika sändarna; det är här du verkligen kan göra stor skillnad, särskilt med den utstrålande stötvågen.

2. Fokuserad stötvåg är ett precisionsverktyg, och därför är det viktigt att kunna stödja med ultraljudsundersökning för att kunna behandla rätt strukturer vid rätt tidpunkt.

3. Behandlingens intensitet beror på klientens tolerans, inte bara på det specifika protokollet och intensiteten från en viss studie. Anpassa intensiteten och öka den längs vägen, i kundens egen takt. Detta leder till bättre efterlevnad och resultat.

4. Kombinera fokuserad och strålande stötvåg för att stödja en högre kvalitet på rehabiliteringen. Vi kan skapa mer rörlighet, mindre smärta och en högre livskvalitet med en enkel holistisk stötvågsmetod.

Nästa månad reser vi till både Helsingfors och Kuwait för större workshops och presentationer inom EMTT och ESWT.