Klinik for Shockwave

Behandling af inkontinens med shockwave

Fokuseret shockwavebehandling hjælper dig

Når du møder Michael i klinikken, er du i trygge hænder. Michael har specialiseret sig i fokuseret shockwave behandling til urologiske problemstillinger, og er en international anerkendt ekspert. Derfor kommer der dagligt klienter i alle aldre, fra hele norden til behandling i klinikken. Udover speciale i shockwave behandling, er han også sexolog.

Du bliver i klinikken hjulpet til at få en højere livskvalitet igen ved inkontinens, gennem effektiv og bivirkningsfri shockwave behandling, suppleret med EMTT og rådgivning. Det kan være ved manglende muskelkontrol, eller for spændte muskler omkring blære/urinrøret. Det kan være ved smådryppen og pletter i trusser og underbukser, som giver lugtgener. Det kan være når du stresset, og du ikke rigtigt kan forstå hvorfor. Michael hjælper også når selvværdet, og giver dig igen sikkerheden til at bevæge dig rundt uden bekymring.

Ved siden af klinikkens virke, er Michael en del af en international tværfaglig gruppe inden for urologisk shockwave. Her rejser han rundt i hele verden, og underviser andre behandlere og specialister, for shockwave producenten Storz Medical. Han er ligeledes medlem af The International Society for Sexual Medicine og Dansk Sexologforening.

Inkontinens behandling uden tabu eller operation til mænd og kvinder.

Klinikken hjælper dig til større kontrol ved inkontinens. Det bliver tit opfattet som tabubelagt eller vanskelige at tale om, det er det ikke i klinikken. Her er du helt tryg, og du mødes i en afslappet atmosfære når du kommer til første undersøgelse og behandling. Klinikken tilbyder dig smertefri shockwave behandling, hvor du genvinder kontrol over din vandladning. Og det bedste er, at det er uden bivirkninger, og operation og piller ikke er den eneste løsning, for igen at have fuld kontrol.

Ved hjælpe af shockwave har vi en mulighed for at stimulere de biologiske processer og genopbygge cellerne og den positive aktivitet i blæresystemet. Det vil også stimulere nerveaktiviteten, og kontrollen over musklerne, så du igen får fuld kontrol. Du vil slipper for at have problemer med inkontinens og får igen høj selvtillid og livskvalitet. Du kan læse meget mere længere nede på siden.  Et forløb består normalt af 4-8 behandlinger, med fokuseret shockwave og EMTT.

Et par enkelte vigtige fordele ved behandlingen er

  • Effekt efter få behandlinger

  • Evt lugtgener forsvinder/reduceres

  • Du skal ikke være nervøs for at tisse igennem

Kontakt Michael, hvis du har spørgsmål

Hvad siger andre klienter?

Behandling af inkontinens

FAQ om inkontinens


Klinikken tilbyder dig et effektivt forløb til behandling af Inkontinens med shockwave & EMTT uden bivirkninger. Du vil igen få en højere livskvalitet, i kraft af en større kontrol over din vandladning og højere selvtillid som du tidligere har haft, efter endt behandling.

Ved brugen af shockwave og EMTT stimulerer vi frigivelsen af forskellige vækstfaktorer i blæresystemet, mellemgulvets nerver, muskler og blodkar. Alt sammen processer og væv, som giver dig en større kontrol over din vandladning. Helt uden ubehagelig bivirkninger, som kan ses ved visse typer af medicin eller operation.

Et standard behandlingsforløb består af 4-8 behandlinger. Antallet tager udgangspunkt i graden af din inkontinens og hvor længe det har stået på. Og selvfølgelig hvordan du reagerer på behandlingen.

Klinikken er den eneste i Danmark som tilbyder denne innovative kombinationsbehandling. Ved denne kombination, ser vi en højere effekt end ved shockwave alene. Dette bakkes også op af vores klienter der tidligere har modtaget shockwave som standalone.

Som en af de få kliniker i Danmark, og eneste i København, arbejder Michael direkte med Storz Medical i Schweiz, i forhold til undervisning og udvikling inden for shockwave teknologien. De er markedsledende inden for produktion og udvikling af shockwave udstyr, til blandt andet urologiske indikationer.

En enkeltstående behandling med shockwave i kombination med EMTT koster 1100 kr. Som de eneste i Danmark arbejder vi med kombinationen af Shockwave og EMTT , hvor vi ser en højere effekt, end shockwave alene.

Behandlingen foregår personligt, diskret og i et aflåst lokale. Første konsultation koster 1.300 kroner.

Behandlingen og vurderingen af din problematik udføres af en Danmarks førende eksperter inden for urologisk shockwave behandling, Michael Strøm, som også er medlem af The International Society for Sexual Medicine.

Før vi starter behandlingen, så laver vi en grundig screening af graden af din problemsstilling, samtidig med at vi afdækker din sygehistorie. Vi laver ligeledes en ultralydsscanning i forbindelse med behandlingen, for at se hvorvidt du har kontrol over din bækkenbundsmuskulatur. Vi afdækker om det er induceret af stress eller mere fysisk karakter.

Alt dette får vi talt om til den første konsultation, og du bliver guidet igennem de forskellige løsninger. Samtidig afdækker vi de forventninger som du har til behandlingen.

Der vil blive gået i dybden, for at sikre at vi kan iværksætte den rette behandlingsstrategi.

Selve behandlingen af inkontinens med fokuseret shockwave og EMTT foregår ved, at mellemkødet (blæren & prostata) behandles med shockwave. Her vil lydbølgerne stimulerer mellemgulvets nerver, muskler og blodkar På den måde vil du få en øget kontrol over din bækkenbund. En "bivirkning" kan også være mere hårdhed ved erektionen. Selve shockwave-behandlingen varer ca 10-15 minutter, ud fra de forskningsbaserede protokoller, og det udstyr klinikken råder over, som er det nyeste tilgængelige. Herefter stimulere vi hele området med EMTT, for at øge frigivelsen af vækstfaktorer som stimulere hele blære systemets regeneration.

Behandlingen er smertefri for dig, og kan ikke sammenlignes med hvis du tidligere har fået det i eksempelvis en skulder. Du mærker kun en let prikken. Vi laver en ultralydsscaning af mellemkødet, for at se om  du kan kontrollere musklerne i bækkenbunden. Du er selvfølgelig velkommen til at tage din partner med til behandlingen, hvis det giver mere tryghed for dig.

Der er ingen risiko og kendte bivirkninger ved behandlingen. Man kan dog i timerne eller dagene efter måske kan mærke, at det ”arbejder” i området. Du vil også kunne have seksuel aktivitet som vanligt igennem behandlingsforløbet.

Selve behandlingen af inkontinens med fokuseret shockwave og EMTT foregår ved, at der behandles langs trussekanten med shockwave. Her vil lydbølgerne stimulerer mellemgulvets nerver, muskler og blodkar På den måde vil du få en øget kontrol over din bækkenbund. Selve shockwave-behandlingen varer ca 10-15 minutter, ud fra de forskningsbaserede protokoller, og det udstyr klinikken råder over, som er det nyeste tilgængelige. Herefter stimulere vi hele området med EMTT, for at øge frigivelsen af vækstfaktorer som stimulere hele blære systemets regeneration. Så du igen får kontrol over vandladningen og ikke skal kende alle toiletters placering på din vej.

Behandlingen er smertefri for dig, og kan ikke sammenlignes med hvis du tidligere har fået det i eksempelvis en skulder. Du mærker kun en let prikken. Du er selvfølgelig velkommen til at tage din partner med til behandlingen, hvis det giver mere tryghed for dig.

Der er ingen risiko og kendte bivirkninger ved behandlingen. Man kan dog i timerne eller dagene efter måske kan mærke, at det ”arbejder” i området. Du vil også kunne have seksuel aktivitet som vanligt igennem behandlingsforløbet.

Bemærk vi kun har en mandlig behandler.  Behandlingen med shockwave og EMTT foregår iført undertøj, og du vil derved ikke blottes. Der er gode studier på at EMTT og shockwave kan hjælpe på inkontinens ved kvinder (omtales som PEMF)

EMTT Inkontinens

Vi udfører altid en grundig ultralydsscanning af bækkenbunden ved første behandling. Dette gør vi for at sikre at der er kontrol over bækkenbundsmuskulaturen. På den måde kan vi hjælpe dig med at få iværksat den nødvendige og korrekte træning af bækkenbunden. Det er også med til at sikre at vi ramme de præcise strukturer, når vi laver behandlingen, da vi kan justere dybden på lydbølgerne. Vi råder over det nyeste og mest avancerede scanningsmateriel i klinikken, med prober der er målrettet overfladiske strukturer og kar.

Inkontinens kvinder

Behandlingen foregår i 3 trin.

  1. Hurtig adgang til behandling og undersøgelse fra første kontakt, ingen henvisning nødvendig (privatklinik)
  2. Undersøgelse, samtale og ultralydsscanning ved specialist i klinikken.
  3. Behandling med shockwave og EMTT, samt iværksættelse af bækkenbundstræning

Få en uforpligtende telefonsamtale i forbindelse med inkontinens

Du kan ringe og få en uforpligtende fortrolig telefonkonsultation med Michael, så du kan høre om hvordan du kan hjælpes. Du kan også booke direkte ind til undersøgelse og behandling, via onlinesystemet her på siden. Der kan stort set altid findes en tid til undersøgelse/behandling indenfor kort tid, hvis du er fleksibel med din kalender.

inkontinens ultralydsscanning
inkontinens

Bliv kontaktet af en specialist