Klinik for Shockwave

Inkontinens behandling med shockwave

Inkontinens behandling med shockwave, så du får bedre kontrol over din vandladning

Inkontinens behandling, ved inkontinens er det ikke ensbetydende med, at der ikke kan gøres noget. Shockwave i kombination med EMTT, er en ny mulighed for at hjælpe ved inkontinens. Behandlingsformen er sikker og uden bivirkninger, og foregår i trygge rammer i vores klinik på Amager.

Den traditionelle behandling ved inkontinens vil være træning, medicin eller i værste fald operation. En af årsagerne til vandladningsproblemer, kan være manglende muskelkontrol eller for spændte muskler omkring urinrøret. Det er ved den type af inkontinens, vi kan påvirke med shockwave og EMTT.  Påvirkningen på blærekontrollen ved brug af shockwave, er opdaget som en “bivirkning” efter behandling af erektil dysfunktion.

Klient udtalelser


Vi tilbyder dig et effektivt forløb til behandling af Inkontinens med shockwave & EMTT uden bivirkninger. Du vil igen få en højere livskvalitet, i kraft af en større kontrol over din vandladning og højere selvtillid som du tidligere har haft, efter endt behandling.

Ved brugen af shockwave og EMTT stimulerer vi mellemgulvets nerver, muskler og blodkar, som giver dig en større kontrol over din vandladning. Helt uden ubehagelig bivirkninger, som kan ses ved visse typer af medicin eller operation.

Et standard behandlingsforløb er består af 4-6 behandlinger. For nogle kan et højere antal behandlinger være nødvendigt. Antallet tager udgangspunkt i graden af din inkontinens, hvor længe det har stået på, og hvordan du reagerer på behandlingen.

Vi er den eneste klinik i Danmark som tilbyder denne innovative kombinationsbehandling. Ved denne kombination, ser vi en højere effekt end ved shockwave alene. Dette bakkes også op af vores klienter der tidligere har modtaget shockwave som standalone.

Som en af de få kliniker i Danmark, og eneste i København, arbejder Michael direkte med Storz Medical i Schweiz, i forhold til undervisning og udvikling inden for shockwave teknologien. De er markedsledende inden for produktion og udvikling af shockwave udstyr, til blandt andet urologiske indikationer.

En enkeltstående behandling med shockwave i kombination med EMTT koster 1000 kr. Som de eneste i Danmark arbejder vi med kombinationen af Shockwave og EMTT , hvor vi ser en højere effekt, end shockwave alene. Hør muligheden for en pakkeløsning på behandlingerne når du tager kontakt til hos.

Ved første konsultation kan du vælge om du kun vil have konsultationen, som koster 690 kroner (uden behandling), og vente med at planlægge dit forløb, eller gå igang med det samme.

Behandlingen og vurderingen af din rejsningproblematik udføres af en Danmarks førende eksperter inden for urologisk shockwave behandling, Michael Strøm, som også er medlem af The International Society for Sexual Medicine.

Før vi starter behandlingen, så laver vi en grundig screening af graden af din problemsstilling, samtidig med at vi afdækker din sygehistorie. Vi anbefaler at du har din læge med i forløbet, da vi skal sikre at alle blodværdier og evt følgesygdomme er under kontrol. Vi laver ligeledes en ultralydsscanning i forbindelse med behandlingen, for at se hvorvidt du har kontrol over din bækkenbundsmuskulatur.

Alt dette får vi talt om til den første konsultation, og vi guider dig igennem de forskellige løsninger. Samtidig afdækker vi de forventninger som du har til behandlingen, og hvilket niveau vi forventer at kunne rykke dig til.

Derudover skal der kigges på de forhold der gør sig gældende på den psykiske del i livet. Det kan være om du er stresset, om dit parforhold er velfungerende og andre faktorer der kan spille ind.

Der vil blive gået i dybden, for at sikre at vi kan iværksætte den rette behandlingsstrategi. Det kan anbefales at supplere med et ekstra forløb eller kontrol 6 måneder.

Selve behandlingen af inkontinens med fokuseret shockwave og EMTT foregår ved, at mellemkødet (blæren & prostata) behandles med shockwave. Her vil lydbølgerne stimulerer mellemgulvets nerver, muskler og blodkar På den måde vil du få en øget kontrol over din vandladning. En “bivirkning” kan også være mere hårdhed ved erektionen. Selve shockwave-behandlingen varer ca 10-15 minutter, ud fra de forskningsbaserede protokoller, og det udstyr klinikken råder over, som er det nyeste tilgængelige.

Behandlingen er smertefri for dig, og kan ikke sammenlignes med hvis du tidligere har fået det i eksempelvis en skulder. Du mærker kun en let prikken. Vi laver en ultralydsscaning af mellemkødet, for at se om  du kan kontrollere musklerne i bækkenbunden. Du er selvfølgelig velkommen til at tage din partner med til behandlingen, hvis det giver mere tryghed for dig.

Der er ingen risiko og kendte bivirkninger ved behandlingen. Man kan dog i timerne eller dagene efter måske kan mærke, at det ”arbejder” i området. Du vil også kunne have seksuel aktivitet som vanligt igennem behandlingsforløbet.

Vi udfører altid en grundig ultralydsscanning af bækkenbunden ved første behandling. Dette gør vi for at sikre at der er kontrol over bækkenbundsmuskulaturen. På den måde kan vi hjælpe dig med at få iværksat den nødvendige og korrekte træning af bækkenbunden. Det er også med til at sikre at vi ramme de præcise strukturer, når vi laver behandlingen, da vi kan justere dybden på lydbølgerne. Vi råder over det nyeste og mest avancerede scanningsmateriel i klinikken, med prober der er målrettet overfladiske strukturer og kar.

Vi tilbyder udelukkende behandling af inkontinens til kvinder ved hjælp af EMTT, og ikke ved hjælp af shockwave, da vi kun har mandlige behandlere. Behandlingen med EMTT foregår iført undertøj, og du vil derved ikke blottes.

Personlig behandling
Du modtager altid personlig behandling
Kort ventetid
Vi giver hurtig adgang til behandling
Stor erfaring
Vores behandlere har mange års erfaring

Skal vi kontakte dig?