Klinik for Shockwave

Hvor hurtigt kan jeg få en tid til behandling?

Normalt har vi akuttider, der gør at du kan komme til, inden for 12 til 24 timer, men det betyder også at du skal kunne være fleksibel med tiden du får, da det godt kan være midt på dagen.

Kan/skal jeg bruge henvisning fra lægen?

Nej, vi tager ikke imod henvisning fra lægen, så klinikken er åben for alle der har behov for behandling.

Hvad skal jeg medbringe?

Du skal være klar til at fortælle om dine tidligere problemstillinger og sygehistorie. Hvis du har røntgenbilleder, MRI eller lign, så medbring gerne beskrivelserne, samt en liste med hvad du tager af medicin.

Hvordan booker jeg ind til behandling

Du kan ringe direkte på 41 40 08 58 eller bruge kontaktformularen. Alternativt kan du bruge det hurtige og lette online booking system, som også er det vi foretrækker.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Antallet af behandlinger afhænger af problemstillingen og den enkelte klient. Efter en grundig første undersøgelse vil du blive informeret om muligheden for behandlingen og omfanget heraf. Men de fleste af vores klienter hjælper vi inden for 3-12 behandlinger.

Kan jeg få tilskud fra Danmark?

Nej, klinikken tilbyder specialiserede behandlingsløsninger uden for dækning af sygesikringen.

Klinikken udøver forskellige typer af behandlinger, hvor nogle kan dækkes af din forsikring og andre vil være egenbetaling. Vi anbefaler at du taler med din behandler og dit forsikringsselskab, om hvilke ydelser der kan dækkes af forsikringen. Herudover skal du inden behandlingen starter, gøre opmærksom på at det er forsikringsbehandling, i forhold til at få lavet de korrekte kvitteringer.

Her kan du se regler og krav i forhold til klinikken og covid 19

Du kan betale med mobilepay eller kontant i klinikken, vi modtager ikke betalingskort, og alt behandling afregnes efter endt behandling. Der gives ikke kredit. Forudbetalte forløb i forbindelse med pakkeløsning eller rabat, refunderes ikke hvis forløbet ikke fuldføres.

Du skal medbringe de sko du ønsker at få lavet sålerne til. Ellers kan vi ikke lave en sål der passer, da der kan være forskel mellem størrelsen på skoen og sålen.

Der er gratis parkering i 3 timer ude foran klinikken på Eliasgade eller ved Nyrnberggade, husk at stille din P-skive. Det er ikke tilladt at holde i gården, da dette er privat.

Afbud skal ske senest kl. 18:00 dagen før. Ved for sent afbud/udeblivelse opkræves fuldt pris af konsultationen. Afbud kan kun ske via bookingsystemet eller til michael@msinsight.dk, Afbud via telefonsvarer accepteres ikke.

Kan vi hjælpe dig

DU er velkommen til at stille spørgsmål til eventuelle behandlingsforløb via telefonen eller via kontaktformen herunder. Vi besvarer din henvelse hurtigst muligt.