Klinik for Shockwave

What is impotence?

Get effective shockwave treatment for impotence in a safe atmosphere

What is impotence and what can shockwave do?

For impotence, the clinic gives you a good and hard erection again with focused shockwave and EMTT. The treatment creates new blood vessels in the penis and stimulates nerves and muscles to give more power to the erection. It also reduces calcium and fat deposits in the swelling body, which can give you limitations. A treatment that gives you high confidence, a good and harder erection, and an increased durability. And then we put the pills against impotence, back in the drawer in connection with the treatment. When you arrive, you’ll have a thorough ultrasound scan to check the quality of your tumour cells, blood vessels and blood flow. The clinic is the only one in Denmark to perform such extensive and detailed ultrasound scans for erection problems, to ensure effective treatment. At the bottom of this page, a large amount of information has been gathered, explaining in detail erection problems, treatment and prices.

Ultrasound scan what is impotence
Shockwave what is impotence

Examination and treatment against impotence by specialist at eye level

When you meet Michael at the clinic, you are in safe hands. He specialises in focused shockwave treatment for erectile dysfunction and peyronie’s disease and is a member of The International Society for Sexual Medicine. He treats many men of all ages with potency challenges on a daily basis. As a result, he has a wealth of specialist knowledge, understanding and experience in the field that is not seen elsewhere. And the best thing is that it is without side effects and pills are not the only solution.

Next to the treatment in the clinic, Michael is part of a multidisciplinary group in shockwave for erection problems and peyronie’s disease with prof. Lars Lund, from odense university hospital. Michael also teaches other therapists and specialists in shockwave treatment internationally and in Denmark for the manufacturer Storz Medical

Painless treatment

Treatment has 3 elements/phases

 1. Examination/clarification, interview and ultrasound scan
 2. Treatment with shockwave and EMTT, 6-12 treatments
 3. Pelvic floor training and lifestyle

Get a no-obligation phone consultation for erection problems

You can call for a no-obligation confidential telephone consultation with Michael to find out how you can be helped. You can also book in directly for examination and treatment, via the online system on this page. An appointment for an examination/treatment can almost always be found within a short time, if you are flexible with your schedule. You can also take tests for erection problems below.

Hør Mads fortælle om hans rejse

Du er ikke alene

FAQ om impotens

 1. Ved første undersøgelse laves en grundig screening af graden af dit rejsningsproblem, fysiske og psykiske sundhedsstilstand. Vi taler om det åbent om det og eventuelle livsstilsproblematikker.
 2. Michael afdækker sammen om det er konstant fravær af rejsning, eller det er mere situationsbestemt (psykiske faktorer). Vi anbefaler at du har din læge med i forløbet, da vi skal sikre at alle blodværdier og evt følgesygdomme er under kontrol
 3. Han laver en ultralydsscanning af penis og bækkenbunden.
 4. Du bliver vejledt i hvilken træning for bækkenbunden du skal gå i gang med.
 5. Vi laver sammen en forventningsafstemning for behandlingen, og hvilket niveau vi forventer at kunne rykke dig til, ud fra undersøgelsens resultater.
 6. Du modtager første behandling med shockwave og EMTT.
 7. Dit forløb planlægges

Der vil blive gået i dybden, for at sikre at vi kan iværksætte den rette behandlingsstrategi, så du igen får kvalitet i dit sexliv. Hvis der er behov for justeringer omkring kost og livsstil, så bruger vi eksterne partnere.

Ved den første undersøgelse vil vi lave en ultralydsscanning af både din penis og din bækkenbund, for at kunne målrette behandlingen til dit behov. Der undersøges følgende:

 1. Blodgennemstrømning i de 2 arterier i svulmelegemet
 2. Er der kalk, fedt eller plak i svulmelegemet?
 3. Muskler i bækkenbunden som kan indikerer om der er balance i hormomsystemet.
 4. Din kontrol over bækkenbundens muskler.

Klinikken råder over det nyeste og mest avancerede ultralydsscanningsudstyr fra Sonosite, med prober der er målrettet overfladiske strukturer og kar. Klinikken er også en af de få i Danmark, som tilbyder så omfangsrig ultralydsscanning ved rejsningsproblemer, og har derved en stor erfaring i at omstille billederne, til konkret behandlingsplan.

 • Ved brugen af shockwave dannes der nye små blodkar i penis og renser for “snavs” i i svulmelegmerne. Mellemgulvets nerver, muskler og blodkar stimuleres ligeledes, hvilket giver dig en kraftigere og bedre rejsning igen. Helt uden ubehagelig bivirkninger, som ses ved andre behandlinger.
 • Et behandlingsforløb er består derfor af 6 eller 12 behandlinger, hvor 85 % af vores klienter oplever en bedre og mere kraftfuld rejsning. Antal behandlinger tager udgangspunkt i graden af din rejsningsproblematik, samt dit indtag af medicin og din livsstil.
 • Vi klarlægger hvad der er de udløsende faktorer for dig, første gang du kommer i klinikken til undersøgelse. Seneste forskning og erfaringer fra vores tyske kollegaer viser, det det kan anbefales at supplere med et ekstra forløb efter 6 måneder. Dette har vist sig at give en mere længerevarende effekt (flere år, på det opnåede niveau).
 • En enkeltstående behandling med shockwave i kombination med EMTT koster 1.200 kr. Som de eneste i Danmark arbejder vi med kombinationen af Shockwave og EMTT , hvor vi ser en højere effekt, end shockwave alene.
 • Ved første konsultation kan du vælge om du kun vil have samtale og undersøgelse, som koster 1.400 kroner (uden behandling) eller gå igang med det samme.
 • Hvis du vil se en gennemgang af forskellige studier, så kan du se dem her: Studier på ED

 • Shockwave impotens behandling (Erektil dysfunktion) med fokuseret shockwave foregår ved, at mellemkødet og skaftet af penis behandles med shockwave. Her vil lydbølgerne øge blodgennemstrømningen, og dannelsen af nye blodkar, ligesom de nedbryder evt tilkalkninger og ophobninger af kolesterol i svulmelegmener. Det løsner op for spændt muskulatur, så der igen kommer god blodgemmenstrømning til penis fra bækkenbunden.
 • Selve shockwave-behandlingen varer ca 15-20 minutter, ud fra de forskningsbaserede protokoller, og det udstyr klinikken råder over, som er det nyeste tilgængelige.
 • Behandlingen er smertefri for dig, og kan ikke sammenlignes med hvis du tidligere har fået det i eksempelvis en skulder. Du mærker kun en let prikken. Du er selvfølgelig velkommen til at tage din partner med til behandlingen, hvis det giver mere tryghed for dig.
 • Der er ingen risiko og bivirkninger ved behandlingen. Du vil også kunne have seksuel aktivitet som vanligt igennem behandlingsforløbet. Dog kan det påvirke positivt i forhold til blærekontrollen, samt kvaliteten i manglende sædafgang.

Vi har også muligheden for at kunne kombinere shockwave behandlingen med den helt nye EMTT teknologi, som giver en øget stimuli på nervesystemet og elasticitet i vævet i bækkenbunden, samt en øget frigivelse af vækstfaktorer, og andre byggesten til øget cellekvalitet. Derfor får vi stimuleret et bredere område end ved shockwave alene.

Ved denne kombination, ses en kraftiger effekt end ved shockwave alene. Dette bakkes også op af vores klienter der tidligere har modtaget shockwave som standalone. Vi forventer at denne kombination vil blive standarden for behandling af erektil dysfunktion i fremtiden.

Vi er den eneste klinik i Danmark som tilbyder denne innovative kombinationsbehandling, hvilket vil give dig et bedre resultat og kraftigere rejsning.

Efter operation for prostatacancer er det hyppigt at se kraftige rejsningsproblemer. Normalt vil kirurgen søge at bevarer den ene af de 2 nerver som løber langs prostata, som har indvirkning på rejsningsevnen. Såfremt nerven er bevaret, vil vi med shockwave kunne øge rejsningsevnen, om muligt i en kombination med piller. Således vil du kunne bibeholde den seksuelle aktivitet og en god rejsning. Dog er det vigtigt at komme hurtigt efter operationen, da der er et åbent vindue de første 6 måneder efter operationen til at stimulere nervevævet.

Der er mange forskellige årsager til rejsningsproblemer hos mænd, udover alder. Klinikken hjælper dig ved første undersøgelse til at forstå hvorfor du har fået din rejsningsproblematik. Herunder er der de hyppigste der ses

 • Diabetes
 • Overvægt
 • Forskellige typer af medicin (kolesterol, insulin, blodtryksregulerende som de hyppigste)
 • Fysisk inaktivitet
 • Alkohol/rygning
 • Stress / manglende søvn
 • Brug af steroider.
 • Efter prostata operation, grundet nervebeskadigelse
 • Spændte muskler i bækkenbund grundet hyppig cykeltræning

Generelt vil en eller anden grad af rejsningsproblematik ramme ca. 50 % af alle mænd over 50 år, og stiger i takt med alderen herfra. Men der er også mange unge i alderen 20 til 40 som lider af rejsningsproblemer, og den gruppe står for ca 30 % af dem klinikken hjælper. Så det er ikke kun et spørgsmål om “høj” alder.

En af de seneste behandlings muligheder for impotens er med fokuseret shockwave, som bruges i klinikken hos MS Insight.

 

 • Fysisk aktivitet
 • Vacum pumpe
 • Shockwave/EMTT
 • Injektioner
 • Operation ( med indsættelse af pumpe)

“På trods af regelmæssig motion, sund kost og et fortsat aktivt sexliv, har jeg op igennem halvtreds års alderen oplevet en gradvis forringelse af evnen til ordentlig og vedvarende rejsning. Ja, i virkeligheden begyndte den proces nok endnu tidligere.

Piller har jeg aldrig rigtigt brudt mig om, og selvom der her opnås en nem og effektiv korttidseffekt. Jeg blev nysgerrig, da jeg læste om Michael og MS Insight. Jeg tog testen og gav mig selv en fødselsdagsgave ved at købe, hvad der i mit tilfælde var 6 anbefalede behandlinger.

Man vænner sig hurtigt til den formløse og på ingen måde smertefulde behandling med shockwavebehandling af mellemkødet og penis. Behandlingen gør ikke ondt, og man vænner sig hurtigt til at slappe af med de ”prikkende” bølger fra shockwavemaskinen.

Kan man overbevise sig selv om, at der ikke er den store forskel på at åbne munden og at smide bukserne i enerum med sin behandler. Så er oplevelsen på niveau med en tandrensning. Michael er meget ordentlig og har hver gang håndteret behandlingerne af mig, og samværet i enerum på en god og afslappet facon.

Efter mine 6 behandlinger oplevede jeg en mærkbar forandring af både evne til at få og hyppigheden af at have en naturlig god rejsning. Hyggeligt, når man vågner om morgenen, og dejligt når man er sammen med sin kæreste.

Selvom det ikke er billigt, har det været pengene værd for mig og jeg kan godt finde på at gå igen om 5 eller 10 år, hvis jeg senere mister det niveau, som jeg nu har fået igen.”

Several of my clients

Be contacted by a specialist