Klinik for Shockwave

Besök Storz medical

För närvarande på besök hos STORZ MEDICAL AG i Schweiz.

Syftet med besöket är att få en uppdatering av teknik, kunskap och utöka det goda samarbete vi har när det gäller utrustning och utbildning.

När jag är på fabriken har jag möjlighet att prata med produktspecialister, utvecklare, tekniker, försäljare och marknadsförare, där jag kan utöka mina kunskaper om kunskap och teknik.

Samtidigt har jag möjlighet att återföra mina erfarenheter till dem, som kan omsättas i utvecklingen av produkter och koncept, tillsammans med de andra referensspecialister som de har i sitt nätverk. Saker som kan leda till nya protokoll eller förändringar i funktionalitet på produktsidan.

Igår kväll hade jag nöjet att delta i en middag med några av ESWT:s grundare, och där jag särskilt uppskattade Prof. Dr med. Jens Rassweiler(som också är gäst hos Storz nuförtiden), hade ett bra samtal om möjligheterna och vilken riktning vi kan behöva titta i när det gäller att behandla peyronies och erektil dysfunktion med shockwave.

Det har varit en fantastisk resa och nästa internationella workshopresa kommer förmodligen att gå till Dubai med fokus på urologiska stötvågor och ortopediska indikationer (muskler och senor).

Middag med grundare och representanter för Storz