Klinik for Shockwave

7 års jubileum för MS Insight

🎉🍾I dag firar jag 7 år med MS Insight, mitt eget företag. Och jag älskar helt enkelt det jag gör varje dag.🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Drömmen den 1 april 2016 var att skapa en setup med den enskilda människan i fokus. Att skapa behandlingslösningar där skulle säkerställa en snabb återgång till spel när skadan inträffade.

Idag är kliniken något helt annat när det gäller kärnverksamhet och behandlingstyp. Men fokus ligger fortfarande på att tillhandahålla den optimala lösningen, skräddarsydd för varje kunds specifika fall och krav.

Idag handlar mitt arbete om att utföra stötvågsterapi i en avancerad miljö och att vara en del av utbildningsaktiviteter inom stötvågsteknik över hela världen.

Jag finner stor glädje i att ha en global inverkan på stötvågsbehandling, för många yrkesverksamma och deras patienter tack vare de många workshops jag håller. Det gör mig stolt och ödmjuk att få denna möjlighet.

Jag har haft turen att ha några fantastiska mentorer och stöd från början, vilket har haft en enorm inverkan på var jag är idag. För det kommer jag alltid att vara tacksam.

Vad jag lärt mig och vill föra vidare:

🔥All in eller all out, det finns inga snabba lösningar för att ha ett framgångsrikt företag

💪Omge dig med rätt människor, om någon drar ner dig, skilj dem åt.

👀Det gäller även "dåliga" idéer eller koncept: om det inte fungerar får du anpassa, ändra eller avveckla det. "Döda era älsklingar"

🫵 Tro på dig själv, investera i teknik och utbildning och se till att ditt eget varumärke sticker ut, även när folk försöker trycka ner dig.

🙏Och viktigast av allt.

Att vara sin egen chef kräver mod och passion. Vägen till framgång är lång och skakig, men när du lyckas är allt slit, alla tvivel och alla sömnlösa nätter värda allt.

⭐️Remember, det handlar om resan och inte om slutmålet.

Därför utmanar jag ständigt mig själv med nya idéer, koncept och möjligheter för att öka min påverkan på mina kunder och partners.

Jag ser fram emot att fortsätta den fantastiska resan, med stora äventyr framöver.

Michael Strøm MS Insikt